» » Конкурси професійної майстерності в МПЛ

Конкурси професійної майстерності в МПЛ

1 326 0
  • +7

В ліцеї за давньою традицією з початку лютого, стартували щорічні тижні професійної майстерності, мета яких – підвищення рівня фахового вишколу учнів, розвиток їхньої активності, підвищення якості професійного навчання, пропаганди робітничих професій, формування у учнів професійного і науково-пізнавального мислення, вмінь самостійно ухвалювати рішення, забезпечення високої якості і продуктивності праці учнів ліцею, зростання позитивного іміджу професійної освіти й популяризації робітничих професій яким навчаються учні ліцею.
Відкрила плеяду професійних тижнів в ліцеї методична комісія підготовки спеціалістів ресторанного бізнесу присвячений професії «Кухар; кондитер», тижнем «Через змагання - до вершин майстерності».
В рамках тижня пройшли олімпіада з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».


Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ

Олімпіада з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для учнів І – ІІ курсу з професії «Кухар; кондитер» Переможцями олімпіади стали учениця І-го курсу – Ковальова Олександра, та учень ІІ- го курсу – Мулько Віталій.


Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ
Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ

Виставка-захист досягнень учнів гр. К – 15 9/11 (майстер в/н Колесник Н.І.). мета виставки – показати знання та вміння учнів випускної групи, надати учням поштовх для творчості, можливість перевірити свої вміння і навички напередодні кваліфікаційного іспиту. Виставка проходила в дегустаційній залі лабораторії «Кухарів».
На наступний день відбувся конкурс професійної майстерності «Овочеві фантазії» серед учнів І курсу групи К – 16 2/9 (майстри в/н Стефура Ж.І., Сєдова Т.В.).

Конкурси професійної майстерності в МПЛКонкурси професійної майстерності в МПЛВ конкурсі змагалися дві команди, які очолили дві сестри Пізняк Юлія та Вікторія. Команди завзято змагалися у вмінні правильно і швидко обробляти та нарізати овочі, а як творче завдання приготували та прикрасили овочеві салати. Сили команд виявилися рівними.

Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ
Конкурси професійної майстерності в МПЛ

Відкритий урок – конкурс викладача предметів професійно-теоретичної підготовки Г.М. Миронович з предмета: «Технології приготування їжі з основами товарознавства» в групі К – 16 2/9.

Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ

Конкурс професійної майстерності серед учнів гр. К – 15 2\9 (майстри виробничого навчання Миронович Г.М. та Строган Т.Є.) конкурс «Калейдоскоп страв з картопляної маси» складався з таких етапів:
- Теоретичне завдання - тести;
- Практичне завдання – виготовлення та презентація страв з картопляної маси;
-виробничі ситуації.

Конкурси професійної майстерності в МПЛ
Конкурси професійної майстерності в МПЛ
Конкурси професійної майстерності в МПЛ

З хорошим настроєм після настанов майстра Тетяни Єгорівни Строган, учасники конкурсу з натхненням розпочали роботу.
Теоретична частина конкурсу - вирішення тестових завдань з предметів професійно-теоретичної підготовки професії «Кухар; кондитер».
Перед початком практичної частини конкурсу.

Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛ
Конкурси професійної майстерності в МПЛ Конкурси професійної майстерності в МПЛскачать dle 10.6фильмы бесплатно

Shahinya_Tet Администраторы

Автор: Shahinya_Tet

Про автора: Методист МПЛ

Коментарів поки немає, додайте свій!